sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

kevään aikana puikoissa pyörinyttä.

Kevät on mennyt vauhdilla ja vaikka käsitöitä on valmistunut, niin blogin päivittäminen on jäänyt todella vähälle. Jospa nyt siis kerralla enemmän.

Sain viimekesänä tuliaisena jenkeistä aivan ihanaa berocco borealis lankaa. Tiesin heti, että tästä langasta tulee jotain lämmintä telven varalle. Suunitelmani olivat valitettavasti kahta kerää suuremmat. Lankaa ei Suomesta saanut ja ulkomailta tilaaminenkin olisi ollut melko tyyristä. Onneksi serkku lähti kiertämään Amerikkaa ja poikkesi pienessä lankaputiikissa, josta oli ostanut varaston viimeset kerät. Alkuvuodesta sain langat hyppysiini ja uusi lempivaate oli pian valmis.


Suutarin lapsillella ei taaskaan ollut kenkiä, kun edellisen talven lapaset alkoivat jäädä pieniksi ja sukatkin olivat serkulta perityt ja eriparia. Sukat harmaan raitalangan jämästä, jota piti hieman jatkaa valkoisella. Pipo ja lapaset nallesta.


 Luin facebookista, että Jorvin vauvat ovat vailla hattuja ja puikot käynnistyivät saman tien. Pikkuruisia pipoja oli aivan ihana neuloa. Oma suosikki oli valkoisella ja liilalla tehty kuvioneule, jonka ohjeen pistin korvan taakse Kauniaisten neulepiirissä. Tätä neulemallia käytän varmasti toisenkin kerran.
 

 Sain tärkeältä ihmiseltä pyynnön tehdä sytostaattimyssyn. Ullalta löytyi ohje todella kauniiseen myssyyn. Neuloin ensimmäistä kertaa puuvillalangasta ja oli kyllä mukavan tuntuista hyppysissä.

 Olin työharjoittelussa paikassa jossa silmiin osui useampikin isoäidin neliöistä tehty peitto. Pakko oli kokeilla vieläkö virkkaus luonnistuu ja neliöitä putkahti yksi jos toinenkin. Katsotaan mitä näistä vielä tulee.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti