tiistai 17. heinäkuuta 2012

Heijastuksia sukat

Näin ohjeen.

Sen jälkeen se oli menoa. Lueskelin ohjetta ja tulin siihen tulokseen, että menee oman hahmotuskyvyn ja taidon yli. Sitten nappasin alennuskorista sopivaa lankaa. Pakko oli lähteä yrittämään. Oli lisäystä ja oli tiimalasikantapäätä jota en ollut aikasemmin tehnyt. Oli tarkkaa mallin seuraamista ja puikot ja lanka ohuita.

Matkan varrella kehkeytyi melkoinen viha-rakkaus suhde. Välillä projekti oli pakko työntää laatikkoon ja tehdä välillä jotain ihan muuta.

Vaan nyt ne ovat valmiit!


lankana Novitan tico ticoEn tiedä onko kukaan muu älypää yrittänyt ottaa kuvaa omassa jalassa olevien sukkien takasaumasta. Kun käytössä on kaiken lisäksi vain puhelimen kehnohko kamera ja läppärin sisäänrakennettu kamera, pääsee kokeilemaan omia akrobaattisia lahjojaan. Taattua viihdettä perheen pienimmille.


3 kommenttia:

  1. Nämä on kauniit ja suuritöiset. Kannatti tehdä!

    VastaaPoista
  2. mens titanium braclets online - TITanium Art
    mens titanium thaitanium braclets, a luxury jewelry and gaming titanium white wheels machine, is a titanium knee replacement premium quality brand. In addition to micro touch trimmer its signature design, the brand's high quality stainless garmin fenix 6x pro solar titanium steel

    VastaaPoista