keskiviikko 26. lokakuuta 2011

shh... tonttujen salaisuuksia

Täällä on ollut taas pitkän aikaa hiljaista, mikä johtuu siitä, että joululahjojen valmistus on alkanut. Eihän sitä nyt voi vielä tässä vaiheessa toitottaa mitä kääriytyy parin kuukauden päästä paketteihin.

Muutama ei niin salainen projekti on myös puikoilla, kuten Matiaksen raitavillikset, elikkäs vauhtivillahousut. Lisää niistä kuvineen, kunhan on valmista ja uusi kamera hankittu tai lainattu. Entinen kamera kohtasi pienen innokkaan valokuvaajan eikä toipunut.

Kauniaisten seurakunnan naisten seulepiirissä olemme kutoneet vauvasukkia lahjoitettavaksi neuvolan kautta vastasyntyneille. Yhdet pikkusukat odottavat jo hyllyssä pieniä jalkoja joita lämmittää. Jos vauvasukkien neulominen kiinnostaa, tervetuloa mukaan joukkoomme joka toinen keskiviikko klo. 18.30-20.30. Tänäänkin kilisevät puikot!

2 kommenttia:

  1. Meijän seurakunnassa jaetaan ens vuonna kaikille kastetuille tämmösiä sukkia: http://www.taitoep.net/vauvan-sukan-ohje/ Miekin lupasin oman korteni kekoon kantaa ja hiljaiseksi tavoitteeksi laitoin, että jos 10 paria sukkia valmistuis miun puikoista. Hyvin menee, 5,5 paria on jo valmiina. :)

    VastaaPoista
  2. Oon törmännyt moneen otteseen tänä talvena nuihin "junasukkiin" aivan ihania! 5 ja puoli paria on jo aika kadehtittava määrä, itse kun junnaan vähän paikallani...

    VastaaPoista