sunnuntai 7. elokuuta 2011

Potter-freak

Viimeisen Potter-elokuvan ensi-illan lähestyessä true fanin täytyi valmistautua. En ollut aikaisemmin pukeutunut ensi-iltoihin, mutta koska tämä oli viimeinen mahdollisuus, täytyi vähän panostaa.

Facebookissa saamani vinkin mukaan googletin "Harry Potter knitting pattern" ja mietin miksi en ollut tajunnut tätä aikaisemmin. Parilla klikkauksella löysin tämän ohjeen ja rakastuin.

Punaista lankaa löytyi pohjattomasta varastosta, mutta keltaista saikin sitten metsästää. Muistin yhtäkkiä, metsästäneeni keltaista lankaa myös ennen joulua kun kudoin Gryffindor-kaulahuivia lahjaksi. Silloin jouduin tyytymään turhan oranssiin lankaan ajan puutteen takia, mutta nyt ajattelin, että onhan sitä kirkkaan keltaista lankaa pakko jostain löytyä. Kävin ensin läpi perus marketit, vaan eihän sieltä mitään löytynyt. Suuntasin Inari shoppiin ja Netan lankahyllyille ja sieltähän se lanka löytyi. Paksuus ei ollut juuri se mitä olin etsinyt, mutta tarpeeksi lähellä. Nyt en tietenkään muista langan merkkiä, joten täytynee käydä moikkaamassa Nettaa joku päivä ja tarkistaa mikä lanka oli kyseessä.

Lopputulos oli tämän näköinen



Koska lankaa jäi yli, niin kilkuttelin vielä hiuspannan ensi-iltaa juhlistamaan.
Friikki mikä friikki.

2 kommenttia: